Tafelgoochelaar verjaardag

tafelgoochelaar verjaardagTafelgoochelaar verjaardag
Uw verjaardag wordt extra gezellig met een tafelgoochelaar. Uw gasten hebben meteen iets om over na te praten!
Tijdens een hapje en drankje benadert goochelaar Jordi op bescheiden wijze de tafels. Jordi combineert zeer vingervlugge trucs met veel humor.
Er is volop de gelegenheid om mee te doen tijdens zijn trucs. Zo wordt iedereen actief bij zijn acts betrokken en is het niet alleen maar passief kijken naar zijn goochelkunsten.

Verrassing
Bij heel veel verjaardagen is het optreden een verassing voor de jarige. Vaak komt Jordi stiekem binnen en verrast meteen de jarige met zijn trucs.
Hierbij wordt nooit iemand voor gek gezet. Jordi zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer.

Reacties
Tafelgoochelaar Jordi heeft al op heel veel verjaardagen zijn kunsten mogen vertonen. Hieronder zijn dan ook enkele reacties te lezen om u een beeld te geven wat u kunt verwachten.

Mijn moeder werd 50 en ik wou iets speciaals doen voor haar, maar ook voor haar gasten!Iedereen was laaiend enthousiast over de snelle vingers van goochelaar Jordi. Wat ik erg knap vond is hoe Jordi het voor elkaar kreeg om van iedereen de aandacht te krijgen. – Arielle Rorije

Jordi begint ontspannen aan een aantal verbazende acties, waar allerlei dingen verdwijnen en weer tevoorschijn komen. Gelukkig is mijn vrouw niet verdwenen in een kast of zo, mijn portemonee heb ik voor de zekerheid al veilig gesteld. Een aantal lieve vrienden die zeggen dat ze zich nooit te laten beduvelen, kramen nu toch uit: “hoe-kan-dat-nou” ! !! In ontspannen sfeer gaat Jordi door; ring weg – kaarten weg – kijkt de mensen aan die er niets van snappen en dan spullen terug, kaarten geraden (hij haalt ze overal vandaan), en de kinderen met gapende mond: NOU JA!!! Ik snap er nog steeds niets van! Na vijftig jaar nog zo dom; ik blijf ontgoocheld achter, maar wel met een superervaring!!!!!! Bedankt Jordi !!!!!! – Hans Geerligs

Het mooie weer,de prima locatie bij Kaasboerderij Weenink en een geweldig optreden van goochelaar Jordi heeft mijn verjaardag tot een onvergetelijke dag gemaakt.
Ook alle gasten waren zeer enthousiast dat blijkt uit de vele positieve reacties. – Els Geurts

Hoi Jordi,
Hier wat reacties van je optreden tijdens Rob is 18 jaar bij de wok in Arnhem.
Bij elke samen zijn van de familie wordt altijd over je professionele optreden gesproken. Hoe doet hij dat allemaal.
Opmerking van mijn zwager: Één ding weet ik zeker: Hij wordt mijn schoonzoon niet die Jordi, hij bedonderd me waar ik bij staat.
En de Twitter berichten van de jeugd is één en al positief over je. Het is pas een verjaardagsfeest als Jordi is geweest
Twitter berichten:
22 november om 16:07 • Vind ik leuk
-I was like “wtf:o”
– Die Jordi de goochelaar is echt snel en bizar. Maar leuk hoe aandachtig jullie allemaal keken
– Jaa is toch lagguh man goeie keuze
– Jordi begint met een niet te geloven goochelshow

Zondag 3 februari 2013 gaf goochelaar Jordi twee voorstellingen van een half uur op de gezamenlijke verjaardag van mij en mijn vrouw. In een aparte ruimte, tweemaal voor een groep van 25 tot 30 mensen.
Jordi was geweldig. Iedereen genoot met volle teugen. Kleine kinderen, volwassenen, iedereen. Wij waren niet alleen onder de indruk van vingervlugheid, maar ook van de charmante presentatie en slimme opbouw van het programma. De spanning werd mooi opgebouwd, het publiek werd uitstekend betrokken. Het contact met publiek was persoonlijk, warm en intens. De sfeer was ontspannen en plezierig. Er was niet alleen “ooh” en “aah”. Er werd ook gelachen. Kortom: een vijfsterrenshow die wij graag iedereen aanbevelen.
Groeten en bedankt! –  Hans van der Werff en Marleen Schoemaker

Jordi is een geweldige vingervlugge tafelgoochelaar. Al zit je er boven op, hij weet iedereen te fascineren met zijn act. Buiten dat hij zeer professioneel te werk gaat is hij een fantastische entertainer en weet van het begin tot het eind zijn gasten te boeien. Jordi, we hebben genoten van jouw goochel optreden tijdens het verjaardagsfeest en wensen je verder veel succes toe! Nogmaals hartelijk bedankt.
Familie Hogeboom


Bekijk hier de video van tafelgoochelaar Jordi.