Tafelgoochelaar Bedrijfsfeest

tafelgoochelaar 1Tafelgoochelaar Bedrijfsfeest
Bij elk bedrijfsfeest is een tafelgoochelaar een geweldige aanvulling. Het geeft u gasten iets om over te praten zelfs nog lang nadat de goochelaar vertrokken is. Tijdens het tafelgoochelen loopt de goochelaar tussen uw gasten door. Hij laat vervolgens trucs zien met o.a. kaarten munten en lepels. Al deze trucs zijn zeer vingervlug en worden met veel humor gebracht. Elke keer als u denkt: “Nu snap ik het” worden u en uw gasten toch weer verrast.

Tafelgoochelaar Jordi
Jordi is een veel gevraagd artiest op bedrijfsfeesten. Hij brengt zijn trucs op een leuke ongedwongen manier.
Al op 9 jarige leeftijd begon Jordi met goochelen. Hij kreeg les van goochelaar Joop Eiland en behaalde onder zijn begeleiding diverse prijzen. In 2008 richtte hij zijn eigen bedrijf op. Visualcardmagic. Dit bedrijf ontstond uit passie voor kaarttrucs. De meeste kaarttrucs zijn langdradig en saai. De kaarttrucs die Jordi doet zijn snel en visueel. Hij heeft dit al bij vele bedrijven mogen vertonen waaronder Holland Casino.

Uw evenement.
Elk evenement is weer anders. Het aantal gasten, het aantal tafels, de muziek, andere artiesten enz. Past het tafelgoochelen dan goed in uw evenement? Over het algemeen kan tafelgoochelen altijd en overal. Jordi treedt vaak op aan de tafels maar als die er niet zijn staat hij gewoon tussen uw gasten in. Volledig omringt weet hij nog iedereen te entertainen. Heeft u toch twijfels? Stel dan gerust uw vragen. Neem contact op.